XS_​RENDERED_​PIXEL_​TOLERANCE_​SCALE

2019i

XS_​RENDERED_​PIXEL_​TOLERANCE_​SCALE

Categorie

Model venster

In Tekla Structures wordt pixeltolerantie gebruikt om onderscheid te maken tussen het klikken en slepen van de muis tijdens het in- of uitzoomen. Met deze variabele kunt u de pixeltolerantie definiëren.

De standaardwaarde is 0.7. Als de muis minder dan de opgegeven waarde wordt verplaatst terwijl de linkermuisknop wordt ingedrukt, wordt dit als een klik behandeld.

Dit is een systeemspecifieke variabele.