XS_​RENDERED_​GL_​FOG_​START_​VALUE

2019i

XS_​RENDERED_​GL_​FOG_​START_​VALUE

Categorie

Model venster

Deze variabele werkt alleen als u de standaard OpenGL-rendering in plaats van DirectX-rendering gebruikt.

In modelvensters worden de verafgelegen objecten donkerder weergegeven dan de objecten dichtbij. Gebruik de variabelen XS_RENDERED_GL_FOG_START_VALUE en XS_RENDERED_GL_FOG_END_VALUE om de schaduw van objecten te bepalen.

Gebruik waarden van 0.0 tot 1.0 om de schaduw van objecten te definiëren. Hoe hoger de waarde is, hoe donkerder de verafgelegen objecten. Met de waarde 0 wordt het misteffect uitgeschakeld. De standaardwaarde voor XS_RENDERED_GL_FOG_START_VALUE is 0.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.