Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​RENDERED_​CURSOR_​LINE_​WIDTH

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​RENDERED_​CURSOR_​LINE_​WIDTH

XS_​RENDERED_​CURSOR_​LINE_​WIDTH

Categorie

Model venster

Hiermee kunt u de cursorlijndikte in modelvensters instellen.

  • Mogelijke waarden zijn 1 , 2 en 4. Elke andere waarde wordt verwerkt als 1.

  • De standaardwaarde is 2.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Cursorlijndikte 1

Cursorlijndikte 4

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen