Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​REMEMBER_​LAST_​PLOT_​DIALOG_​VALUES

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​REMEMBER_​LAST_​PLOT_​DIALOG_​VALUES

XS_​REMEMBER_​LAST_​PLOT_​DIALOG_​VALUES

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Als u deze variabele instelt op TRUE , onthoudt Tekla Structures de laatste instellingen die in het dialoogvenster Print tekeningen zijn gebruikt wanneer u het dialoogvenster de volgende keer opent. Voer false in als u dit niet wilt. De standaardwaarde is TRUE.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen