Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​REFRESH_​ALSO_​LOCKED_​REFERENCE_​MODELS

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​REFRESH_​ALSO_​LOCKED_​REFERENCE_​MODELS

XS_​REFRESH_​ALSO_​LOCKED_​REFERENCE_​MODELS

Categorie: Importeren

Stel de variabele XS_REFRESH_ALSO_LOCKED_REFERENCE_MODELS in op TRUE om vergrendelde referentiemodellen met de knop Vernieuwen te vernieuwen. Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE.

Deze variabele is systeemspecifiek.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen