XS_​REFERENCE_​CACHE

2019i

XS_​REFERENCE_​CACHE

Categorie

Bestandslocaties

Met deze variabele kunt u de standaardlocatie van het cachebestand definiëren dat wordt gemaakt van het bronbestand wanneer u een referentie model voor de eerste keer laadt. De variabele wordt standaard ingesteld op C:\TeklaStructuresModels\\RefCacheFolders. U kunt het pad ook als volgt met XS_RUNPATH vervangen: %XS_RUNPATH%\RefCacheFolders.

Tip:
  • Mogelijk wilt u soms de standaardlocatie van het cachebestand wijzigen als u met modellen voor meerdere gebruikers werkt om het netwerkverkeer en het stationgebruik op de server terug te brengen of om de cachebewerking te versnellen (als het lokale station sneller is dan het serverstation).

• Wanneer u verschillende versies van Tekla Structures voor verschillende projecten gebruikt en u problemen ondervindt met referentiemodellen, leegt u de map waarin de referentiecache is gemaakt. Het cachebestand wordt de volgende keer dat u het referentiemodel opent, opnieuw gemaakt.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.