XS_​RECREATE_​UNMODIFIED_​DRAWINGS

Tekla Structures

XS_​RECREATE_​UNMODIFIED_​DRAWINGS

Categorie : Tekeningeigenschappen

Hiermee kunt u definiëren of tekeningen opnieuw worden gemaakt als u een merk-, onderdeel- of betontekening bijwerkt die niet is gewijzigd. Tekeningen worden automatisch opnieuw gegenereerd tenzij ze zijn bewerkt en vervolgens opgeslagen of ze met de functionaliteit Issue in de Documentmanager zijn uitgegeven.

• Als u wilt voorkomen dat de niet-gewijzigde tekeningen opnieuw worden gegenereerd, stelt u de variabele op FALSE in.

• Als u wilt toestaan dat de niet-gewijzigde tekeningen opnieuw worden gegenereerd, stelt u de variabele op TRUE in. Dit is de standaardwaarde.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.