XS_​​REBARSET_​​SHOW_​​LEGFACES

2019i

XS_​​REBARSET_​​SHOW_​​LEGFACES

Categorie : Concrete Detailing

Stel deze variabele in op TRUE om de beenvlakken van de stavenset weer te geven wanneer u stavensetstaven in het model selecteert.

Als deze variabele op FALSE is ingesteld, worden beenvlakken niet weergegeven wanneer u stavensetstaven selecteert.

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Tip:

Als u snel tussen de waarden TRUE en FALSE wilt schakelen, gaat u naar het tabblad Beton in het lint en klikt u op Weergaveopties staaf > Zichtbaarheid beenvlak of gebruikt u de toetsenbordsneltoets Alt+1.