XS_​REBARSET_​SHOW_​END_​DETAIL_​MODIFIERS

2019i

XS_​REBARSET_​SHOW_​END_​DETAIL_​MODIFIERS

Categorie : Concrete Detailing

Stel deze variabele in op TRUE om de einddetailaanpassers van de stavenset weer te geven wanneer u stavensetstaven in het model selecteert.

Als deze variabele op FALSE is ingesteld, worden einddetailaanpassers niet weergegeven wanneer u stavensetstaven selecteert.

De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Tip:

Als u snel tussen de waarden TRUE en FALSE wilt schakelen, gaat u naar het tabblad Beton in het lint en klikt u op Weergaveopties staaf > Zichtbaarheid einddetailaanpasser of gebruikt u de toetsenbordsneltoets Alt+5.