XS_​REBARSET_​ENABLE_​BAR_​GROUPING_​WHEN_​SPACING_​DIFFERS

2019i

XS_​REBARSET_​ENABLE_​BAR_​GROUPING_​WHEN_​SPACING_​DIFFERS

Categorie : Concrete Detailing

Gebruik deze variabele om te definiëren of de tussenafstand beïnvloedt hoe wapeningsstaven in stavensets worden gegroepeerd. Deze variabele is alleen van toepassing op de staafgroepen van het type Normaal. Aangrenzende tapstoelopende staafgroepen met verschillende tussenafstanden worden niet gegroepeerd.

De standaardwaarde is TRUE , wat betekent dat vergelijkbare staven in aangrenzende tussenafstandzones in een stavenset worden gegroepeerd, zelfs wanneer de tussenafstand verschilt.

Als deze variabele op FALSE is ingesteld, maakt elke tussenafstandzone in een stavenset automatisch een afzonderlijke groep.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Na het wijzigen van de instelling van deze variabele, moet u de bestaande stavensets in het model bijwerken. Klik op Beton > Stavenset > Stavensets opnieuw genereren om de nieuwe instelling te activeren.