XS_​REBARSET_​BUFFER_​SIZE

Tekla Structures

XS_​REBARSET_​BUFFER_​SIZE

Categorie : Snelheid en nauwkeurigheid

Deze variabele definieert de grootte van de geheugencache die wordt gebruikt om de staven van stavenset op te slaan. Als u de grootte vergroot, kunnen er meer staven van stavenset in het geheugen worden bewaard. Dit betekent dat de staven van stavenset niet zo vaak opnieuw worden geregenereerd, wat de prestaties verbetert. Voor optimale prestaties moet de grootte groter of gelijk zijn aan het aantal staven van stavenset in het model.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.