XS_REBAR_USE_ALWAYS_METHOD_A​​​​​​​_FOR_90_DEGREE​​​​​​​_​HOOK_​DIMENSIONS

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019i

XS_REBAR_USE_ALWAYS_METHOD_A​​​​​​​_FOR_90_DEGREE​​​​​​​_​HOOK_​DIMENSIONS

XS_REBAR_USE_ALWAYS_METHOD_A​​​​​​​_FOR_90_DEGREE​​​​​​​_​HOOK_​DIMENSIONS

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Wanneer u deze optie op TRUE instelt, hebben de haakeigenschappen SHLB/EHLB dezelfde waarden als de eigenschappen SHLA/EHLA in het geval dat de haakhoek circa 95 graden of minder is.