Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​REBAR_​PULLOUT_​ANGLE_​TEXT_​UNDERLINE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​REBAR_​PULLOUT_​ANGLE_​TEXT_​UNDERLINE

XS_​REBAR_​PULLOUT_​ANGLE_​TEXT_​UNDERLINE

Categorie

Concrete Detailing

Stel deze variabele in op TRUE om in vergrote afbeeldingen een lijn onder de tekst voor hoeken te tekenen. Als u deze instelt op TRUE , wordt de variabele XS_REBAR_PULLOUT_ANGLE_TEXT_FRAME genegeerd. Deze variabele is standaard ingesteld op FALSE en er wordt geen onderstreping getekend.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen