XS_​REBAR_​PULLOUT_​ANGLE_​TEXT_​FRAME

2019i

XS_​REBAR_​PULLOUT_​ANGLE_​TEXT_​FRAME

Categorie

Concrete Detailing

Met deze variabele kunt u het tekstkader rondom de tekst voor hoeken bij vergrote afbeeldingen uitschakelen. Deze variabele is standaard ingesteld op FALSE en er wordt geen kader getekend. Als u deze variabele op TRUE instelt, wordt het kader getekend.

Als u de variabele XS_REBAR_PULLOUT_ANGLE_TEXT_UNDERLINE hebt ingesteld op TRUE , wordt de variabele XS_REBAR_PULLOUT_ANGLE_TEXT_FRAME genegeerd.