XS_​REBAR_​MARK_​LEADER_​LINE_​BASE_​POINT_​SEARCH_​TOLERANCE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019i

XS_​REBAR_​MARK_​LEADER_​LINE_​BASE_​POINT_​SEARCH_​TOLERANCE

XS_​REBAR_​MARK_​LEADER_​LINE_​BASE_​POINT_​SEARCH_​TOLERANCE

Categorie

Beton detailleren

Met deze variabele kunt u definiëren hoe ver de overige wapeningsstaven zich vanaf het basispunt moeten bevinden, zodat het basispunt kan worden geplaatst in Tekla Structures. Voer de waarde in millimeters met decimalen in. De standaardwaarde is 10.0.