XS_​RADIUS_​TEXT_​IN_​UNFOLDING_​BENDING_​LINE_​DIMENSIONING

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019i

XS_​RADIUS_​TEXT_​IN_​UNFOLDING_​BENDING_​LINE_​DIMENSIONING

XS_​RADIUS_​TEXT_​IN_​UNFOLDING_​BENDING_​LINE_​DIMENSIONING

Categorie : Maatvoering: uitslaan

Gebruik deze optie om prefixtekst voor radii in te stellen. Voer een tekst in, bijvoorbeeld R=. Er is standaard geen prefix voor radius bij gebogen lijnmaatvoering.