XS_​PROJECT

2019i

XS_​PROJECT

Categorie

Bestand locaties

Opmerking:

Deze variabele is alleen bedoeld voor beheerders.

Stel de variabelen XS_PROJECT en XS_FIRM samen met XS_SYSTEM in om naar de mappen te verwijzen waarin Tekla Structures naar eigenschappenbestanden zoekt. Tekla Structures slaat de eigenschappen altijd in de huidige map model\attributes op. U kunt ze vervolgens naar de map XS_FIRM of XS_PROJECT kopiëren of verplaatsen als dezelfde instellingen in andere modellen nodig zijn. U kunt ook door de gebruiker gedefinieerde submappen onder de mappen XS_FIRM en XS_PROJECT maken en eigenschappenbestanden uit de map model\attributes naar deze submappen kopiëren of verplaatsen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Attentie:

Het wijzigen van de waarde van een variabele in .ini -bestanden die zich buiten de modelmap bevinden, heeft geen effect op de bestaande modellen. U kunt variabelen alleen bijwerken in het dialoogvenster Geavanceerde opties of in het options.ini -bestand dat zich in de modelmap bevindt, niet vanuit een options.ini -bestand dat zich in de mappen bevindt die voor de variabelen XS_FIRM of XS_PROJECT zijn gedefinieerd. De .ini -bestanden worden ook gelezen als u een bestaand model opent, maar alleen nieuwe variabelen die niet in options_model.db of options_drawings.db bestaan worden toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld opties die nog niet in het dialoogvenster Geavanceerde opties staan, maar in de software zijn toegevoegd.