XS_​PROFILE_​ANALYSIS_​CHECK_​ALL

Tekla Structures

XS_​PROFILE_​ANALYSIS_​CHECK_​ALL

Categorie : Analysis & Design

In het dialoogvenster Profielendatabase bewerken kunt u voor ieder profiel rekenwaarden invullen. Als u de structurele berekening uitvoert, berekenen de rekenapplicaties die de COM-koppeling gebruiken de rekenwaarden en vergelijken deze met de waarden in de profielendatabase van Tekla Structures. Als de rekenapplicatie de waarden in de profielendatabase vindt, worden de databasewaarden gebruikt.

Als u de profielendatabase voor rekenwaarden wilt controleren voor alle profielen, voert u voor de volgende variabelen TRUE in voordat u de berekening uitvoert:

• XS_PROFILE_ANALYSIS_CHECK_ALL

• XS_AD_OPTIMISATION_DISABLED

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Als de waarde van de profielendatabase aanzienlijk verschilt van de waarde die de rekenapplicatie berekent, schrijft Tekla Structures een waarschuwing in het berekeningslogbestand.Met de variabele XS_PROFILE_ANALYSIS_VALUE_DIFF_LIMIT kunt u de waarschuwingslimiet definiëren.