XS_​POUR_​BREAK_​SYMBOL

Tekla Structures

XS_​POUR_​BREAK_​SYMBOL

Categorie

Tekeningeigenschappen

Stortnaden worden in de tekeningen weergeven door een symbool, zie onderstaande afbeelding. De symboolschaal en de ruimte tussen de symbolen volgen de tekeningvensterschaal automatisch.

Als u het symbool voor de stortnaden wilt wijzigen, voert u een nieuwe waarde voor deze variabele in. De standaardwaarde is PourBreaks@0. De symboolwaarde begint met de bestandsnaam van de symboolbibliotheek en eindigt met het nummer van het symbool. De standaardbibliotheek kan veel verschillende stortnaadsymbolen bevatten. Als u een symboolbestand wilt gebruiken dat zich niet onder uw omgevingsmappen bevindt, voert u het volledige pad naar de locatie van het symboolbestand en de naam van het symboolbestand in.