XS_​OMITTED_​BOLT_​ASSEMBLY_​TYPE

2019i

XS_​OMITTED_​BOLT_​ASSEMBLY_​TYPE

Categorie : Bout labels

Met deze variabele kunt u de opgegeven typen boutlabel uitfilteren wanneer de instelling Negeer grootte in boutlabeleigenschappen van een tekening op een waarde is ingesteld. De opties zijn:

• SITE (standaardinstelling)

• SHOP

• SITE_AND_SHOP.

Met de standaardwaarde SITE worden alleen montageboutlabels uitgefilterd voor bouten die aan de waarde Negeer grootte voldoen, terwijl labels van werkplaatsbouten met alle diameters in tekeningen worden weergegeven.