XS_​OMIT_​MARKS_​OF_​HIDDEN_​PARTS_​IN_​GA_​DRAWINGS

2019i

XS_​OMIT_​MARKS_​OF_​HIDDEN_​PARTS_​IN_​GA_​DRAWINGS

Categorie

Onderdeel labels

Stel deze variabele in op TRUE om onderdeellabels die door andere onderdelen worden verborgen voor aanzichten in overzichttekeningen te verbergen. De standaardwaarde is FALSE.

Als zich aan beide zijden van een ligger schotjes bevinden, wordt er één verborgen door de ligger die ervoor ligt. Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat in Tekla Structures het onderdeellabel van het verborgen onderdeel wordt weergegeven.