XS_​OBJECT_​SELECTION_​CONFIRMATION

2019i

XS_​OBJECT_​SELECTION_​CONFIRMATION

Categorie

Modelleringseigenschappen

Voer de tijd in milliseconden in waarna u in Tekla Structures wordt gevraagd objectselectie te annuleren. U kunt de objectselectie annuleren als de selectie langer dan de gedefinieerde tijd duurt.

De standaardwaarde is 5000.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.