XS_​NUMBERING_​RESULTS_​DIALOG_​DISPLAY_​TIME

2019i

XS_​NUMBERING_​RESULTS_​DIALOG_​DISPLAY_​TIME

Categorie

Nummering

Met deze variabele kunt u het tijdskader instellen waarbinnen Tekla Structures tijdens de nummering voor de tweede keer opslaat, als u de optie Synchronisatie met het hoofdmodel (opslaan-nummeren-opslaan) hebt geselecteerd in het dialoogvenster Nummering instelling.

Voer de gewenste tijd in seconden in. De variabele wordt standaard ingesteld op 1500.