XS_​INP

2019i

XS_​INP

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Deze kan ook lokaal worden ingesteld, zie uw ini-bestand van de omgeving ( env_<omgevingsnaam>.ini ). Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Er worden uit deze map verschillende systeembestanden gelezen, zoals definities voor parametrische profielen ( .clb ), IFC-eigenschappensetconfiguraties ( .xml ), lijntypetoewijzingen ( .lin ), globale UDA-definities ( objects.inp ) en toegangsrechten ( privileges.inp ).

De standaardlocatie is XSDATADIR%\environments\common\inp\. U kunt door puntkomma's gescheiden lijsten van mappaden gebruiken.