Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_​FS_​POSTFIX_​FOR_​MERGED_​PART_​MARK

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​FS_​POSTFIX_​FOR_​MERGED_​PART_​MARK

XS_​FS_​POSTFIX_​FOR_​MERGED_​PART_​MARK

Categorie

Onderdeel labels

Met deze variabele definieert u de postfix aan de rechterzijde in samengevoegde onderdeellabels. Deze postfix is zichtbaar voor identieke onderdelen aan de rechterzijde. AZ is de standaardwaarde.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen