Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_​FRACTION_​HEIGHT_​FACTOR

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​FRACTION_​HEIGHT_​FACTOR

XS_​FRACTION_​HEIGHT_​FACTOR

Categorie

Inches

Met deze variabele kunt u de totale hoogte van breuken bepalen. De standaardwaarde in de Engelse rol van de Amerikaanse omgeving is 1.3.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen