Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_​FLAT_​THICKNESS_​TOLERANCE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​FLAT_​THICKNESS_​TOLERANCE

XS_​FLAT_​THICKNESS_​TOLERANCE

Categorie

Plaatwerk

Met deze variabele kunt u de tolerantie instellen voor de controle van strippen. In Tekla Structures wordt deze waarde gebruikt om plaatdikte te controleren en vast te stellen of deze moet worden geconverteerd naar een strip. Voer een decimale waarde in. De standaardwaarde is 0,1 mm.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen