Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_​FIX_​FRAME_​OF_​FIXED_​MODELVIEW

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​FIX_​FRAME_​OF_​FIXED_​MODELVIEW

XS_​FIX_​FRAME_​OF_​FIXED_​MODELVIEW

Categorie

Eigenschappen tekening

Met deze geavanceerde optie voorkomt u dat de grootte en de locatie van het venster met name in overzichttekeningen worden gewijzigd.

Stel deze variabele op TRUE in om de kaders van aanzichten vast te zetten waarvoor de optie Plaatsing is ingesteld op Vast in Venstereigenschappen. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen