XS_​EXTENSION_​DIRECTORY

2019i

XS_​EXTENSION_​DIRECTORY

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Gebruik de variabele XS_EXTENSION_DIRECTORY voor het definiëren van extra installatiemappen voor extensies of klantentools die boven op Open API worden ontwikkeld.

Vóór de extra installatiemappen wordt de standaardmap %XSDATADIR%\environments\common\extensions bij de installatie gebruikt.