Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​EXPORT_​DGN_​COORDINATE_​SCALE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​EXPORT_​DGN_​COORDINATE_​SCALE

XS_​EXPORT_​DGN_​COORDINATE_​SCALE

Categorie

Export

Met deze variabele kunt u de coördinatenschaal instellen die moet worden gebruikt in de DGN-export.

Met de DGN-coördinatenschaal wordt het model niet werkelijk verschaald, maar wordt de modelprecisie gewijzigd. Als u deze variabele instelt op 100, is de nauwkeurigheid 1/100 mm.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen