Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​ENABLE_​MIDDLE_​BUTTON_​DOUBLE_​CLICK_​ZOOM_​ORIGINAL

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​ENABLE_​MIDDLE_​BUTTON_​DOUBLE_​CLICK_​ZOOM_​ORIGINAL

XS_​ENABLE_​MIDDLE_​BUTTON_​DOUBLE_​CLICK_​ZOOM_​ORIGINAL

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Wanneer u deze variabele op TRUE instelt en met de middelste muisknop dubbelklikt, zoomt Tekla Structures de geopende tekening naar het oorspronkelijke formaat.

Voorbeeld

XS_ENABLE_MIDDLE_BUTTON_DOUBLE_CLICK_ZOOM_ORIGINAL=TRUE

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen