XS_​DRIVER

2019i

XS_​DRIVER

Categorie : Bestand locaties

De definities van het afdrukapparaat die u in de Printer Catalog ( File menu > Printing > Printer catalog ) hebt gemaakt, bevinden zich in het bestand plotdev.bin. Dit bestand bevindt zich in de systeemmap die voor de variabele XS_SYSTEM is gedefinieerd.

De definities in de systeemmap zijn toegankelijk voor alle gebruikers. U kunt printerdefinities ook in de huidige modelmap of in de project- en bedrijfsmappen opslaan en in een map die door deze variabele wordt opgegeven. Tekla Structures zoekt eerst naar plotdev.bin in de model-, project- en bedrijfsmappen, vervolgens in de map die door de variabele XS_DRIVER wordt aangegeven.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.