XS_​COUNT_​BOTH_​PARTS_​IN_​NSFS_​PART_​MARK

Tekla Structures
2019i
Tekla Structures

XS_​COUNT_​BOTH_​PARTS_​IN_​NSFS_​PART_​MARK

Categorie

Onderdeel labels

Met deze variabele bepaalt u hoe het aantal onderdelen met samengevoegde onderdeellabels wordt weergegeven. Stel deze variabele in op TRUE om beide onderdelen te tellen. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE (standaard).

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model hetzelfde.

Voorbeeld

Bij twee identieke schotjes aan beide zijden van een liggerlijf, is het label:

• 2x1002BS als XS_COUNT_BOTH_PARTS_IN_NSFS_PART_MARK=TRUE.

• 1002BS als XS_COUNT_BOTH_PARTS_IN_NSFS_PART_MARK=FALSE.