Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​CONNECT_​CONNECTION_​PARTS_​IN_​AUTOCONNECTION

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​CONNECT_​CONNECTION_​PARTS_​IN_​AUTOCONNECTION

XS_​CONNECT_​CONNECTION_​PARTS_​IN_​AUTOCONNECTION

Categorie: Componenten

Stel deze variabele in op FALSE (standaard) als u de onderdelen die door de verbinding in Autoverbinding zijn gemaakt niet wilt verbinden. Als u deze op TRUE instelt, worden de onderdelen die door de verbinding zijn gemaakt in Autoverbinding verbonden.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Zie ook

AutoVerbinding

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen