XS_​COMPONENT_​CATALOG_​DO_​REPORT_​LEGACY_​FILE_​ISSUES

2019i

XS_​COMPONENT_​CATALOG_​DO_​REPORT_​LEGACY_​FILE_​ISSUES

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Stel de variabele in op TRUE om de rapportage van de problemen in de oudere componentendatabase naar het berichtenlogboek in de database Applicaties en componenten in te schakelen.

Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe instelling te activeren nadat u de waarde hebt aangepast.