XS_​CLASH_​CHECK_​BETWEEN_​REINFORCING_​BARS

Tekla Structures

XS_​CLASH_​CHECK_​BETWEEN_​REINFORCING_​BARS

Categorie

Eigenschappen modelleren

Stel deze variabele in op TRUE als u clashes tussen Tekla Structures -wapeningsstaven onderling en tussen wapeningsstaven en andere Tekla Structures -objecten (stalen onderdelen, bouten, instortvoorzieningen en referentieobjecten) wilt detecteren. Stel deze variabele in op FALSE als u clashes tussen wapeningsstaven en andere Tekla Structures -objecten wilt detecteren, maar geen clashes tussen wapeningsstaven onderling wilt detecteren. De standaard is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.