XS_​CLASH_​CHECK_​BETWEEN_​REFERENCES

Tekla Structures
2019i
Tekla Structures

XS_​CLASH_​CHECK_​BETWEEN_​REFERENCES

Categorie

Modelleringseigenschappen

Gebruik deze optie om te bepalen of Tekla Structures de conflictcontrole al dan niet ook tussen referentiemodellen moet uitvoeren.

Stel de optie in op TRUE als u de conflictcontrole ook tussen twee referentiemodellen wilt uitvoeren. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model hetzelfde.