XS_​CHECK_​BOLT_​EDGE_​DISTANCE_​ALWAYS

Tekla Structures

XS_​CHECK_​BOLT_​EDGE_​DISTANCE_​ALWAYS

Categorie

Eigenschappen modelleren

Met deze variabele geeft u aan of de randafstand van bouten moet worden gecontroleerd. Stel de variabele op TRUE in als de randafstand van bouten altijd moet worden gecontroleerd en op FALSE als dat alleen nodig is als het object bouten bevat (de controle vindt niet plaats als er alleen een gat is).

De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.