XS_​BASICVIEW_​POSITION_​X

Tekla Structures

XS_​BASICVIEW_​POSITION_​X

Categorie

Model venster

Met deze variabele kunt u de horizontale positie van basisvensters op het scherm bepalen. Voer de waarde in pixels in. De standaardwaarde is 100.

Als de variabele XS_MDIBASICVIEWPARENT wordt ingesteld, is de oorsprong van de positie de linkerbovenhoek van het gebied. Anders is de oorsprong de linkerbovenhoek van het gehele Tekla Structures -venster. Verplaatsing van een werkbalk is ook van invloed op de grootte van het gebied, omdat menu´s en werkbalken er geen deel van uitmaken.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.