XS_​AUTOMATIC_​NEW_​MODEL_​NAME

2019i

XS_​AUTOMATIC_​NEW_​MODEL_​NAME

Categorie

Eigenschappen modelleren

Stel deze variabele op TRUE (standaardinstelling) in zodat in Tekla Structures automatisch een naam voor een nieuw model wordt voorgesteld in het dialoogvenster Nieuw. De voorgestelde naam is New model XX , waarin XX een volgnummer is.

Als u deze variabele instelt op FALSE , wordt de naam niet voorgesteld.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.