Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​AUTOCONNECTION_​TOLERANCE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​AUTOCONNECTION_​TOLERANCE

XS_​AUTOCONNECTION_​TOLERANCE

Categorie : Componenten

Gebruik deze variabele om de grootte van het gebied in te stellen dat Tekla Structures doorzoekt op onderdelen om met AutoVerbinding te verbinden. Voer een waarde in millimeters in, bijvoorbeeld 500. De standaardwaarde is 0 , wat betekent dat de verbinding alleen tussen botsende of aangrenzende onderdelen wordt gemaakt.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen