Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​ASSEMBLY_​POSITION_​CODE_​TOLERANCE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​ASSEMBLY_​POSITION_​CODE_​TOLERANCE

XS_​ASSEMBLY_​POSITION_​CODE_​TOLERANCE

Categorie

Stempel & symbool editor

Tolerantieafstand die moet worden gebruikt bij het identificeren van de stramienpositiecode voor merken. De standaardwaarde is 500.0.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen