Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​ANGLE_​DIMENSION_​SYMBOL_​SIZE_​FACTOR

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​ANGLE_​DIMENSION_​SYMBOL_​SIZE_​FACTOR

XS_​ANGLE_​DIMENSION_​SYMBOL_​SIZE_​FACTOR

Categorie

Maatvoering

Hiermee definieert u de grootte van hoeksymbolen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Waarde 1

Waarde 3 (standaardwaarde)

Waarde 5

Opmerking:

Als deze variabele instelt, wordt de variabele XS_CHECK_TRIANGLE_TEXT_SIZE uitgeschakeld.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen