XS_ANCHOR_BOLT_PLAN_USE_VIEW​​​​​​​​​​_COORDSYS_FOR_BOLT​​​​​​​​​​_​DIMENSIONS

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019i

XS_ANCHOR_BOLT_PLAN_USE_VIEW​​​​​​​​​​_COORDSYS_FOR_BOLT​​​​​​​​​​_​DIMENSIONS

XS_ANCHOR_BOLT_PLAN_USE_VIEW​​​​​​​​​​_COORDSYS_FOR_BOLT​​​​​​​​​​_​DIMENSIONS

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u de richting selecteren voor de afmetingen in de ankerplannen. Indien deze variabele is ingesteld op TRUE , worden afmetingen van het detailvenster van het ankerplan gemaakt met behulp van het coördinatensysteem van het hoofdvenster. Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE. Dit houdt in dat de afmetingen van detailvensters van ankerplannen worden gemaakt volgens het coördinatensysteem van de voetplaten.