XS_​ALWAYS_​CONFIRM_​SAVE_​WHEN_​EXIT

2019i

XS_​ALWAYS_​CONFIRM_​SAVE_​WHEN_​EXIT

Categorie

Modelleringseigenschappen

Gebruik deze optie om te definiëren of Tekla Structures u moet vragen of het model moet worden opgeslagen als u het afsluit zonder wijzigingen te hebben aangebracht.

Als deze variabele wordt ingesteld op TRUE (standaardinstelling), wordt u in Tekla Structures altijd gevraagd of u het model wilt opslaan wanneer u het sluit.

Als deze variabele wordt ingesteld op FALSE , wordt u in Tekla Structures niet gevraagd of u het model wilt opslaan als er geen wijzigingen zijn aangebracht na de laatste keer dat is opgeslagen.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.