Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​ALLOW_​SHEAR_​PLATE_​CLASH_​FLANGE

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​ALLOW_​SHEAR_​PLATE_​CLASH_​FLANGE

XS_​ALLOW_​SHEAR_​PLATE_​CLASH_​FLANGE

Categorie

Componenten

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) om de standaardtolerantie van 0,3 mm tussen de afschuifklamp en het lijf van het aansluitende onderdeel weg te laten in afschuifklampcomponenten. Stel deze in op FALSE als u de tolerantie wilt gebruiken.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen