Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​ALLOW_​DRAWING_​TO_​MANY_​MULTI_​DRAWINGS

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​ALLOW_​DRAWING_​TO_​MANY_​MULTI_​DRAWINGS

XS_​ALLOW_​DRAWING_​TO_​MANY_​MULTI_​DRAWINGS

Categorie

Nummering

Stel deze variabele in op TRUE zodat dezelfde tekeningen in meerdere verzameltekeningen kunnen worden opgenomen.

Stel deze waarde in op FALSE (standaard) als de tekening in slechts één verzamelingtekening moet worden opgenomen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen