Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​AD_​USE_​HIGH_​ACCURACY

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​AD_​USE_​HIGH_​ACCURACY

XS_​AD_​USE_​HIGH_​ACCURACY

Categorie

Analysis & Design

Stel deze variabele in op FALSE om meer toleranties bij het maken van het rekenmodel toe te staan. In bepaalde situaties leidt dit tot een geschikter rekenmodel. Stel deze variabele in op TRUE als u niet meer toleranties bij het maken van het rekenmodel wilt toestaan. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen