Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​AD_​SOLID_​AXIAL_​EXPAND_​MM

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​AD_​SOLID_​AXIAL_​EXPAND_​MM

XS_​AD_​SOLID_​AXIAL_​EXPAND_​MM

Categorie : Analysis & Design

Gebruikt bij opstellen van rekenmodellen wanneer wordt gecontroleerd of onderdelen conflicteren. Onderdelen worden met de opgegeven afstand in de asrichting vergroot om ook een clash te creëren als er een kleine opening tussen onderdelen is. De standaardwaarde is 25.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen