Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019i Table of Contents

XS_​AD_​SHORT_​MEMBER_​WARNING_​LIMIT

Toegevoegd September 30, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019i

XS_​AD_​SHORT_​MEMBER_​WARNING_​LIMIT

XS_​AD_​SHORT_​MEMBER_​WARNING_​LIMIT

Categorie

Analysis & Design

Met deze variabele kunt u een waarschuwing activeren wanneer een rekenonderdeel korter is dan de limiet.

Voer de lengte in millimeters in. Standaardinstelling is 50. Als de limiet wordt ingesteld op 0, vindt geen controle plaats.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen